RİZE / MERKEZ - Şevket Yardımcı İlkokulu

YEĞİTEK GENEL MÜDÜRÜ'NDEN ÖĞRENCİLERİMİZE MEKTUP

Okulumuz 4-E Sınıf Öğretmeni Cevahir Kaya'nın öğrencileri 4 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatan bir mektup yazarak YEĞİTEK Genel Müdürü Mustafa CANLI'ya gönderdiler.

Cevahir KAYA ve öğrencileri 4 yıldır çeşitli alanlarda eTwinning projeleri yürütüyorlar. Öğretmenimiz ve öğrencileri; Mathematic Cafe, Kids Arts Journey, My Art Tree, Özümüz Sözümüz Bir, Think, Talk, Write... , Code&Learn&Enjoy, Password of Free Wings, Our World of Maths ve Aurora adlı sanat, okuma-yazma, kodlama, matematik, çoklu zeka kuramı, Türk kültürü konularında projelerde çalışarak ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmişti.

Bu yıl robotik kodlama çalışmalarına başlayarak öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa CANLI ile paylaştılar. Sayın YEĞİTEK Genel Müdürü'müz Mustafa CANLI, öğrencilerimize mektup göndererek yaptıkları çalışmalardan dolayı öğretmenimiz ve öğrencilerimize tebrik ve teşekkürlerini iletti.

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 09:53 - Görüntülenme: 61