RİZE / MERKEZ - Şevket Yardımcı İlkokulu

Ara

OKULUMUZ 2/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ, ESKİDEN BİR ÇOĞUMUZUN YAPTIĞI ŞİMDİLERDE PEK YAPILMAYAN BİR ETKİNLİKLE BİZİ BİR AN GEÇMİŞE GÖTÜRDÜLER. SEVDİKLERİNİN YENİ YILINI KUTLAMAK İÇİN TEBRİK KARTI YAZARAK ONLARI POSTANEDEN GÖNDERDİLER.

2024 YILININ SAĞLIK, SEVGİ, UMUT VE BARIŞ DOLU BİR YIL OLMASINI DİLEDİLER.

Ara

Okulumuz 4-E Sınıf Öğretmeni Cevahir KAYA kuruculuğunda Romanya ve Portekiz ortaklı sanat temalı Aurora adlı eTwinning projesi başladı.

Ara

ÇOCUKLARA ÇANAKKALE RUHUNU AŞILAMAK AMACIYLA OLUŞTURULAN ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZESİ OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTU.

Ara

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA ÖĞRENCİMİZ ADA'NIN MADENCİLER GÜNÜ KAPSAMINDA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA ALDIĞI DERECEDEN SONRA BU HAFTA YİNE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖYKÜ KÜBRA ARSLAN KATILDIĞI RİZE SATRANÇ YILDIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASINDA 10 YAŞ KIZ KATEGORİSİNDE İL İKİNCİSİ OLARAK BİZLERİ GURURLANDIRMIŞTIR. KENDİSİNİ, AİLESİNİ VE EMEK VEREN HOCAMIZI TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

Okulumuz 4-E Sınıf Öğretmeni Cevahir KAYA, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'Matematik Seferberliği' kapsamında Our World Of Maths adlı eTwinning projesi yürütüyordu.

Ara

AKADEMİK BAŞARININ YANISIRA SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DE FAZLACA ÖNEM VEREN  OKULUMUZ 1/C SINIFI BUGÜN İLK GEZİSİNİ RTEÜ SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ'NDE BULUNAN DENİZCİLİK VE SU ÜRÜNLERİ MÜZESİNE GERÇEKLEŞTİRDİ. GEZİ BOYUNCA ÖĞRENCİLER BİR ÇOK DENİZ CANLISIYLA İLK KEZ KARŞILAŞTILAR VE HEYECANLARINI PAYLAŞTILAR.

Ara

3. sınıflarımızın Türkçe dersi müze oluşturuyorum konusu kapsamında hazırlamış oldukları müze etkinliğinde tüm okul kurulan müzeyi ziyaret ederken sergilenen tarihi eşyalar hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İZİNDE GELECEĞE YÖN VEREN EĞİTİM NEFERLERİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE YAPILDI. DÜZENLENEN YEMEKTE OKULUMUZDA UZUN YILLAR ÇALIŞMIŞ VE BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYAN İDARECİLERİMİZDEN MUSTAFA AKDEMİR'E DE HEDİYELER TAKTİM EDİLDİ.

Kas

ÖĞRETMENLERİN DE ÖĞRENCİLERİN DE İZİNDE ATAM. SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Ağu

Okulumuz müdürlüğüne atanan Haci Ali ÖZTÜRK 30 Haziran 2020 tarihinde görevine başlamıştır.

Ara

Kuruluşu Cumhuriyetimizin ilk yıllarına dayanan okulumuz, 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren ilimize kuruluşunuda olduğu gibi tekrar ilkokul olarak hizmet vermeye başlamıştır.